петък, 11 февруари 2011 г.

Видове сътрудничество в NWA

Сътрудник - потребител

Вие обичате да пазарувате, но много често времето не Ви достига, а задръстванията и хаоса допълнително Ви натоварват. NWA ви предлага 24часов достъп до своите продукти от всяка точка на света. За целта е необходимо да се регистрирате и след това със своята парола и потребителско име да влезете в сайта на компанията и да направите своите поръчки. Те ще ви бъдат доставени с наложен платеж,чрез куриер.
Няма изсквания да пазарувате всеки месец или за определена сума, вие решавате кога и какво да си поръчате. Тук имате уникалната възможност да поръчате парфюм, който ще бъде изработен изцяло по ваш вкус и дизайна ще бъде отново ваша заслуга. Опитайте вашите възможности в тази област и се насладете на възможността да подчертаете своята уникалност с парфюм изработен изцяло по ваш вкус  и предпочитание. Хелмут Спикър притежава патента за машината,която изработва индивидуалните парфюми.

Сътрудник - дистрибутор

Вие имате изградени знания и умения в областта на продажбите. Наясно сте със стъпките в този процес и за вас не е проблем да изграждате и поддържате дистрибуторски мрежи.Имате минал опит в тази област или имате желание да придобиете такъв. NWA ви предлага уникалният шанс да проверите доколко добре сте овладели продажбените умения,които притежавате. Регистрирайки се вие получавате отстъпка в размер на 30-50% от цените на дребно и съответно реализирайки продажби по каталожните цени, генерирате приход от тази разлика. В допълнение вие печелите точки и по маркетинговата програма на компанията,което ви дава допълнителни бонуси от остъпки. Имате възможност да регистрирате всички ваши дистрибутори и по този начин да увеличите техните месечни доходи.


Сътрудник - независим маркетър


Сътрудник - независим маркетър. В случай,че сте се спрели на този вид сътрудничество, това означава, че ви предстои да стариртирате нов бизнес.Ако до момента не сте бил собственик на бизнес, то тогава ви предстои да се препрограмирате за тази нова дейност и да се научите успешно да го управлявате.Концепцията на компанията лежи на вродената у нас потребност да споделяме и да препоръчваме продукти от които сме доволни и за чието качество имаме сигурни гаранции. NWA е изработила специална програма в която възнаграждава точно тези ваши усилия. Колко усилия и кога искате да вложите - това е изцяло ваше решение. Факт е ,че за тези ваши усилия вие ще получите адекватно възнаграждение, което с времето може да се превърне във ваш основен източник на доходи. Стартирайте вашия собствен бизнес сега, за да имате повече свободно време за себе си и за любимите ви хора.

 

Можете да се свържете с мен по:
                                   

Е-мейл:  

networkworld.nwa@gmail.com

   

  

 

Skype: antonia_sunny


 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар